Mød underviserne

Her kan du læse om vores kompetente undervisere, som du møder på din efteruddannelse, overbygning, psykoterapeutuddannelse eller grundforløb hos Uddannelsescenter Velling Koller.

Nysgerrig efter mere? Så bliv faglig inspireret med undervisernes faglige udgivelser og mere her.

Rikke Hvelplund

Rikke Hvelplund

Psykoterapeut MPF

For mig er det at være sammen med mennesker omkring læring og dannelse noget helt særligt. I udviklingen af vores faglige og personlige identitet som psykoterapeuter er der brug for fordybelse, hvor vi på en og samme tid begriber, omsætter og operationaliserer ‘det lærte’ – i trygge rammer og i trygge fællesskaber.

For år tilbage blev jeg uddannet psykoterapeut hos bl.a Torben og Karin, og jeg har efterfølgende taget en ISTDP-uddannelse. Til daglig er jeg selvstændig psykoterapeut i et praksisfællesskab i København.

Jeg har en fortid som erhvervspilot, og jeg er gift og har 3 børn.

Tina Laursen

Tina Laursen

Psykoterapeut MPF

Jeg er uddannet Cand. Pæd. Psyk. og Familie- og Psykoterapeut, MPF samt suppleret med et 5. år med fokus på eksistentiel psykoterapi.

Psykoterapi er en grundlæggende måde for mig at tænke og være i verden på. 

Jeg elsker når jeg oplever pulsen mellem mennesker, og når vi sammen kan tale om det der er og har betydning for os.

Jeg har en stor forkærlighed for mennesker, der kæmper med det; tager hånd om det; søger indsigt i det; og i min rolle som underviser er det når det lykkes, at jeg glædes mest.

 

 

Mads Lund

Mads Lund

Familie- & Psykoterapeut MPF og Cand. Pæd. i pædagogisk psykologi

Jeg har i mere end 20 år arbejdet med familie- og psykoterapi, både som familieterapeut og leder af et familiecenter i det kommunale system samt gennem privat praksis.

Derudover har jeg mange års erfaring med supervision og undervisning af psykoterapeut- og familieterapeutstuderende som underviser på bl.a. Kempler Instituttet og Gestaltinstituttet.

Jeg har en særlig optagethed på de dynamikker, der kan opstå i en familie, når forældrestile kolliderer eller når livet rammer os. Det kan være med baggrund i livskriser som skilsmisse, svær sygdom eller traumatiske hændelser. Jeg er optaget af, hvordan vi forstår os selv og hvad vi tillægger denne forståelse. At nærvær og opmærksomhed på dig, dit og vores er betydningsfuldt, for at vi sammen kan give udtryk for os selv og skabe muligheder for udvikling lige nu og her.

Rikke Ravn Heunecke

Rikke Ravn Heunecke

Aut. psykolog & Psykoterapeut MPF, Uddannelsesansvarlig

Vil du gerne høre mere?

Overvejer du psykoterapeutisk grundforløb, uddannelsen som certificeret psykoterapeut, efteruddannelse eller overbygning, og gerne vil høre mere? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 25 15 38 58 eller skrive en mail til adm@psud.dk

Vi har ikke planlagt flere infomøder i år, men følg med her på siden, hvor du får besked, så snart datoerne for infomøder i 2024 er fastlagt. Du har selvfølgelig altid mulighed for at komme ud og opleve Uddannelsescenter Velling Koller alligevel, hvor vi gerne fortæller om stedet og uddannelserne. Kontakt os, så finder vi en dato, der passer i din kalender.

Følg os på Facebook og LinkedIn

Hold dig opdateret og få senest nyt om uddannelser og kurser fra Uddannelsescenter Velling Koller.