Psykoterapeutuddannelsen Velling Koller 40

Målgruppe: For dig der er psykoterapeut (MPF) eller psykolog.

Efteruddannelsen i ISTDP.

Pris: 12.000 kr. (2024 priser)

Prisen er inkl. morgenmad og frokost på uddannelsesdagene.
Du har mulighed for at tilkøbe overnatning på www.vellingkoller.dk

Styrk dine kompetencer med ISTDP til gavn for dine klientforløb.

Denne introduktion til Intensiv dynamisk korttidsterapi er for dig, der er nysgerrig på at forstå og integrere grundelementerne af ISTDP teori og metode i dit daglige arbejde med klienter.

ISTDP har markeret sig stærkt i landskabet af terapeutiske retninger, og kan kortfattet beskrives som en moderne, relationel og psykodynamisk teori om intrapsykiske konflikter. Der er et særligt fokus på at række ud til klientens ‘sande’ selv, synliggøre uhensigtsmæssige forsvar og regulere angst. Du lærer bl.a. på efteruddannelsen, hvordan du med brug af øjebliks-vurderinger af klientens jegstruktur kan synliggøre og anvende de nærværende relations- og allianceskabende elementer af metoden i dine klientforløb. På den måde kan du med tryghed omsætte din nye viden fra ISTDP til den psykoterapeutiske tilgang du allerede har, og dermed gavne dine klientforløb.

På ISTDP efteruddannelsen kan du udvikle dine færdigheder i at:

  • skabe et psykodynamisk overblik, hvor du kan genkende og adskille de indre dynamiske dele – i dig selv og din klient.
  • vide hvad følelser, angst og forsvar egentlig er, baseret på neurovidenskab og emotionsforskning, samt at forstå deres indbyrdes relation.
  • benytte konflikt- og persontrekanten implicit eller eksplicit i terapien.
  • vurdere klientens angstniveau og karakterende forsvarsmekanismer, så du kan skræddersy behandlingen til den specifikke klients kapacitet og jeg-struktur.
  • identificere kropslige markører på angst, så du kan vurdere, hvornår det er trygt at udforske klientens følelser eller regulere angst.
  • integrere modellen med dine egne personlige styrker og stil.

Efteruddannelsen er skræddersyet til dig. Det vil sige, at underviserne følger din og dine medstuderendes individuelle proces og udvikling tæt. Du vil opleve en unik åbenhed og kontakt på holdet, der skaber et trygt og tilpas udfordrende rum til din personlige udvikling.

Du vil modtage et diplom på dine nye kompetencer, når du har gennemført efteruddannelsen.

 

Er du nysgerrig på den psykodynamiske retning samt hvordan den kan berige dit daglige arbejde? Så find dit hold og tilmeld dig allerede i dag.

 

Du kan læse mere om efteruddannelsen herunder. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller bare vil høre mere og evt. se Uddannelsescenter Velling Koller.

 

Bemærk:
Såfremt der er under 10 tilmeldte på ét hold, vil holdet desværre ikke blive oprettet.

Undervisere: Rikke Hvelplund og Rikke Ravn

Yderligere oplysninger om uddannelsen

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Uddannelsens opbygning
  Uddannelsen består af 3 moduler:

  • Alle dage fra kl. 8.30-17.00 (Inkl. pauser, morgenmad og frokost)

Oplev en praksisnær, udviklende og omfavnende undervisning
ISTDPen bliver også operationaliseret i undervisningen mellem undervisere og studerende. På den måde bliver undervisningen levendegjort, samt vi ønsker at skabe et trygt og åbent rum, hvor du kan opleve at mærke metoden på egen krop og udvikle dine terapeutiske og personlige færdigheder.
Du vil opleve efteruddannelsen som praksisnær, hvor vi bruger eksempler fra egen praksis og relaterer til de problematikker, du har ift. klientbehandling og ønsker at belyse.

Derfor skal du styrke dine kompetencer med ISTDP
Med fokus på tilknytning og respons-på-intervention rummer ISTDP en syntetisk teori, der integrerer brugen af teknikker fra bl.a. kognitiv terapi, gestalt terapi, kropsterapi, mindfulness m.m. Det er denne bredde og alsidighed, der gør det muligt for dig at skræddersy forløb, som de fleste klienter med en bred vifte af tilstande har gavn af.

Kost og logi

Efteruddannelsen er opbygget som eksternat. Det betyder, du får morgenmad og frokost på alle moduler, men ikke overnatning. Du har selvfølgelig mulighed for at booke overnatning, hvis du ønsker det. Med overnatning undgår du fx, at geografien er en begrænsning for dig i dit uddannelsesvalg. Du kan læse mere om skønne Hotel Velling Koller og se dine muligheder for overnatning på www.vellingkoller.dk.

Forplejning
Du får morgenmad og frokost serveret i caféen på Velling Koller.

Hvis du ønsker vegetarisk kost eller specialkost, såsom glutenfri, er der intet tillæg ved eksternater, men vi vil ved tilmelding meget gerne vide, om du ønsker dette.
Desværre har vi ikke mulighed for at tilbyde fuld veganerkost.

Det hele foregår på:
Velling Koller Vej 4
8654 Bryrup

Hold 2

Datoer:

1. Modul: 4. og  5. januar 2024
2. modul: 26. og 27. februar 2024
3. modul: 18. og 19. marts 2024

Hold 3

Datoer:

1. Modul: Datoer følger
2. modul: Datoer følger
3. modul: Datoer følger

Hold 4

Datoer:

1. Modul: Datoer følger
2. modul: Datoer følger
3. modul: Datoer følger