Målgruppe: For dig der er psykoterapeut (MPF) eller psykolog.

6 dages Pre-Core uddannelse i ISTDP.

Pris: 12.000 kr.

Prisen er inkl. morgenmad og frokost på uddannelsesdagene.
Du har mulighed for at tilkøbe overnatning på www.vellingkoller.dk

Styrk dine kompetencer med ISTDP til gavn for dine klientforløb.

Denne introduktion til Intensiv dynamisk korttidsterapi er for dig, der er nysgerrig på at forstå og integrere grundelementerne af ISTDP teori og metode i dit daglige arbejde med klienter.

ISTDP har markeret sig stærkt i landskabet af terapeutiske retninger, og kan kortfattet beskrives som en moderne, relationel og psykodynamisk teori om intrapsykiske konflikter. Der er et særligt fokus på at række ud til klientens ‘sande’ selv, synliggøre uhensigtsmæssige forsvar og regulere angst. Du lærer bl.a. på efteruddannelsen, hvordan du med brug af øjebliks-vurderinger af klientens jegstruktur kan synliggøre og anvende de nærværende relations- og allianceskabende elementer af metoden i dine klientforløb. På den måde kan du med tryghed omsætte din nye viden fra ISTDP til den psykoterapeutiske tilgang du allerede har, og dermed gavne dine klientforløb.

På ISTDP uddannelsen kan du udvikle dine færdigheder i at:

  • skabe et psykodynamisk overblik, hvor du kan genkende og adskille de indre dynamiske dele – i dig selv og din klient.
  • vide hvad følelser, angst og forsvar egentlig er, baseret på neurovidenskab og emotionsforskning, samt at forstå deres indbyrdes relation.
  • benytte konflikt- og persontrekanten implicit eller eksplicit i terapien.
  • vurdere klientens angstniveau og karakterende forsvarsmekanismer, så du kan skræddersy behandlingen til den specifikke klients kapacitet og jeg-struktur.
  • identificere kropslige markører på angst, så du kan vurdere, hvornår det er trygt at udforske klientens følelser eller regulere angst.
  • integrere modellen med dine egne personlige styrker og stil.

Uddannelsen i ISTDP er skræddersyet til dig. Det vil sige, at underviserne følger din og dine medstuderendes individuelle proces og udvikling tæt. Du vil opleve en unik åbenhed og kontakt på holdet, der skaber et trygt og tilpas udfordrende rum til din personlige udvikling.

Du vil modtage et diplom på dine nye kompetencer i ISTDP, når du har gennemført uddannelsen.

 

Er du nysgerrig på den psykodynamiske retning samt hvordan den kan berige dit daglige arbejde? Så vis din interesse for at vi opretter et hold ved at udfylde skemaet.

 

Du kan læse mere om uddannelsen i ISTDP herunder. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller bare vil høre mere og evt. se Uddannelsescenter Velling Koller.

 

Bemærk:
Du kan vise interesse for, at vi opretter et hold og fastsætter datoer – helt uden binding. Vi kontakter dig for at høre, om du stadig er interesseret, når vi har modtaget nok tilbagemeldinger om interesse.

Undervisere: Rikke Hvelplund og Rikke Ravn

Yderligere oplysninger om uddannelsen i ISTDP

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Pre-Core uddannelsens opbygning

  Uddannelsen i ISTDP består af 3 moduler:

  • Alle dage fra kl. 8.30-17.00 (Inkl. pauser, morgenmad og frokost)
  • Hvert modul indeholder to dages undervisning.

Oplev en praksisnær, udviklende og omfavnende undervisning
ISTDPen bliver også operationaliseret i undervisningen mellem undervisere og studerende. På den måde bliver undervisningen levendegjort, samt vi ønsker at skabe et trygt og åbent rum, hvor du kan opleve at mærke metoden på egen krop og udvikle dine terapeutiske og personlige færdigheder.
Du vil opleve efteruddannelsen som praksisnær, hvor vi bruger eksempler fra egen praksis og relaterer til de problematikker, du har ift. klientbehandling og ønsker at belyse.

Derfor skal du styrke dine kompetencer med ISTDP
Med fokus på tilknytning og respons-på-intervention rummer ISTDP en syntetisk teori, der integrerer brugen af teknikker fra bl.a. kognitiv terapi, gestalt terapi, kropsterapi, mindfulness m.m. Det er denne bredde og alsidighed, der gør det muligt for dig at skræddersy forløb, som de fleste klienter med en bred vifte af tilstande har gavn af.

Kost og logi

Efteruddannelsen er opbygget som eksternat. Det betyder, du får morgenmad og frokost på alle moduler, men ikke overnatning. Du har selvfølgelig mulighed for at booke overnatning, hvis du ønsker det. Med overnatning undgår du fx, at geografien er en begrænsning for dig i dit uddannelsesvalg. Du kan læse mere om skønne Hotel Velling Koller og se dine muligheder for overnatning på www.vellingkoller.dk.

Forplejning
Du får morgenmad og frokost serveret i caféen på Velling Koller, som er forbeholdt studerende.

Hvis du ønsker vegetarisk kost eller specialkost, såsom glutenfri, er der intet tillæg ved eksternater, men vi vil ved tilmelding meget gerne vide, om du ønsker dette.
Desværre har vi ikke mulighed for at tilbyde fuld veganerkost.

Det hele foregår på:
Velling Koller Vej 4
8654 Bryrup

Er du interesseret i uddannelse i ISTDP?

Så fortæl os det meget gerne ved at udfylde skemaet. Det er helt uden binding.

Vi kontakter dig, så snart der er nok interesserede for at høre, om du stadig vil tilmeldes et hold.