Eksterne censorer

Her kan du læse om vores eksterne censorer, som du kan møde, når du tager din eksamen i forbindelse med din efteruddannelse, overbygning eller psykoterapeutuddannelse på Uddannelsescenter Velling Koller.

Ekstern Censor - Iver Hecht

Ekstern Censor - Iver Hecht

Autoriseret Psykolog

Jeg har de sidste 28 år været forstander for Familiecentret Vibygård. Ved siden af mit forstanderjob har jeg arbejdet med personaletræning, supervision og haft mennesker i individuel- par og familieterapi. At arbejde med menneskelige relationer har været en passion både for mig selv og igennem de møder jeg har haft med beboere, personale, børn og klienter siden jeg midt i 1970’erne trådte mine barnesko i børnepsykiatrien.

Ekstern Censor - Karin Gyltner

Ekstern Censor - Karin Gyltner

Psykoterapeut, MPF

Vil du høre mere?

Overvejer du et psykoterapeutisk grundforløb, uddannelsen som certificeret psykoterapeut, efteruddannelse eller overbygning, men har spørgsmål? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 25 15 38 58 eller skrive en mail til adm@psud.dk

Kom også gerne og oplev Uddannelsescenter Velling Koller, så du kan mærke, om vi er det rigtige valg for dig. Du får en personlig rundvisning, hvor vi svarer på alle dine spørgsmål samt fortæller om stedet og uddannelserne. Kontakt os, så finder vi en dato, der passer i din kalender.

Følg os på Facebook og LinkedIn

Hold dig opdateret og få senest nyt om uddannelser og kurser fra Uddannelsescenter Velling Koller.