Eksterne censorer

Her kan du læse om vores eksterne censorer, som du kan møde, når du tager din eksamen i forbindelse med din efteruddannelse, overbygning eller psykoterapeutuddannelse på Uddannelsescenter Velling Koller.

Estern Censor Iver Hecht

Estern Censor Iver Hecht

Autoriseret Psykolog, Ekstern Censor

Jeg har de sidste 28 år været forstander for Familiecentret Vibygård. Ved siden af mit forstanderjob har jeg arbejdet med personaletræning og supervision, haft mennesker i individuel- par og familieterapi. At arbejde med menneskelige relationer har været en passion både for mig selv og igennem de møder jeg har haft med beboere, personale, børn og klienter siden jeg midt i 1970’erne trådte mine barnesko i børnepsykiatrien.

Ekstern Censor Karin Gyltner

Ekstern Censor Karin Gyltner

Psykoterapeut, MPF

Vil du gerne høre mere?

Overvejer du psykoterapeutisk grundforløb, uddannelsen som certificeret psykoterapeut, efteruddannelse eller overbygning, og gerne vil høre mere? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 25 15 38 58 eller skrive en mail til adm@psud.dk

Vi har ikke planlagt flere infomøder i år, men følg med her på siden, hvor du får besked, så snart datoerne for infomøder i 2024 er fastlagt. Du har selvfølgelig altid mulighed for at komme ud og opleve Uddannelsescenter Velling Koller alligevel, hvor vi gerne fortæller om stedet og uddannelserne. Kontakt os, så finder vi en dato, der passer i din kalender.

Følg os på Facebook og LinkedIn

Hold dig opdateret og få senest nyt om uddannelser og kurser fra Uddannelsescenter Velling Koller.