Optimale rammer for din psykoterapeutiske uddannelse

Vi har siden 2014 uddannet mange psykoterapeuter, hvoraf mange i dag har private praksisser som psykoterapeuter. 
Det er vigtigt for os at tilbyde psykoterapeutiske uddannelser, som vi selv ville have ønsket at tage. Vi ønsker at ruste vores studerende til at blive dygtige psykoterapeuter med en solid faglig viden og integritet, der gør dem i stand til at hjælpe deres kommende klienter med at overvinde fastlåste problemer og opnå et bedre liv.

Kvalitetssikret undervisning

I 2022 startede vi et generationsskifte blandt underviserne, og nu i 2023 er generationsskiftet fuldført. Underviserne på den psykoterapeutiske uddannelse består nu af Mads Randal-Lund, Tina Laursen, Rikke Hvelplund og Rikke Ravn Heunecke, som alle har mange års erfaring inden for psykoterapi og undervisning.
Det nye hold af undervisere bygger deres undervisning på metoder, der allerede har vist sig at være effektive og lærerige, kombineret med deres egne erfaringer. Vi stræber efter at sikre, at vores undervisning fortsat er af høj kvalitet og forbliver relevant for dig som studerende, så du kan blive en kompetent og professionel psykoterapeut.

Velling Koller – et ægte eventyr

På Velling Koller har vi fundet de helt rigtige rammer til at tilbyde dig uddannelser, og vores valg var ikke til diskussion. Stedet emmer af ro, sanselighed og eventyrlig charme takket være sin helt særlige historie og naturskønne omgivelser. På Velling Koller er vi omgivet af store stærke smukke træer. Med vores rødder solidt forankret i den sunde jyske muld, har vi et vigtigt fundament på plads: rammerne for din personlige udvikling og læringsrejse.

Meget mere end bare et uddannelsessted

For over 100 år siden blev Velling Koller opdaget af en fotograf, der (ligesom os) forelskede sig i det smukke landskab med åbne vidder og en fantastisk udsigt. Således blev stedet senere omdannet til en fortryllende eventyrhave fyldt med oplevelser direkte fra H.C. Andersens og Brødrene Grimms eventyr. Eventyrhaven blev en stor succes, og i 1962 var det kun Tivoli i København, som kunne matche Eventyrhaven på Velling Kollers besøgstal.
Historiens vingesus er tydeligt til stede, og man kan stadig føle sig omsluttet af en magisk boble på Velling Koller. Det er en tidslomme, langt væk fra hverdagens travlhed, hvor der er plads til fordybelse og forankring. På alle måder er Velling Koller derfor meget mere end blot et uddannelsessted. Historien, ånden, energien og magien lever videre i alt, hvad der sker her. Fortid, nutid og fremtid smelter sammen med de utrolige omgivelser, hvor du kan mærke historiens vingesus i træernes blade.

Ro til fordybelse og bearbejdning i din uddannelse

Med Velling kollers helt unikke rammer kan vi tilbyde dig en særlig mulighed for fordybelse både fagligt, personligt og mentalt i dine uddannelsesmodul med et internat. Med et internat bor du på Velling Koller. På den måde skal du ikke afbryde din terapeutiske læringsproces, men kan dykke ind i dit eget eventyrlige univers og samtidig udvide dine horisonter – langt væk fra hverdagens gøremål. Undervejs kan du nyde udsigten over det unikke naturområde og følge årstidernes skiftende farver og forandringer. Præcis som du kan observere din egen udviklingsproces og med tiden se dig selv og din verden i nye farver og et klarere lys.

Du kan også begynde din personlige og faglige rejse lige her.

 

Grundlæggerne af instituttet

Instituttet blev grundlagt i 2014 af Karin Gyltner, Bodil Dahl, Peter Wittenborg, Torben Thaulow, Annette Hansen og Kai Andersen.
Karin, Bodil, Peter og Torben har mange års erfaring inden for undervisning i psykoterapi, mens Annette og Kai har omfattende erfaring med at drive og administrere virksomheder. Desuden har Annette erfaring med kurser inden for psykoterapi, og Kai er uddannet psykoterapeut MPF.

 

Vil du gerne høre mere?

Overvejer du psykoterapeutisk grundforløb, uddannelsen som certificeret psykoterapeut, efteruddannelse eller overbygning, og gerne vil høre mere? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 25 15 38 58 eller skrive en mail til adm@psud.dk

Vi har ikke planlagt flere infomøder i år, men følg med her på siden, hvor du får besked, så snart datoerne for infomøder i 2024 er fastlagt. Du har selvfølgelig altid mulighed for at komme ud og opleve Uddannelsescenter Velling Koller alligevel, hvor vi gerne fortæller om stedet og uddannelserne. Kontakt os, så finder vi en dato, der passer i din kalender.

Følg os på Facebook og LinkedIn

Hold dig opdateret og få senest nyt om uddannelser og kurser fra Uddannelsescenter Velling Koller.