Optimale rammer for din psykoterapeutiske uddannelse

Vi har siden 2014 uddannet mange psykoterapeuter, hvoraf mange i dag har private praksisser som psykoterapeuter (MPF).
Det er vigtigt for os at tilbyde dig psykoterapeutiske uddannelser, som vi selv ville have ønsket at tage. Vores mål er at ruste dig til at blive en dygtig psykoterapeut med en solid faglig viden og integritet, der gør dig i stand til at hjælpe dine kommende klienter med at overvinde fastlåste udfordringer og opnå et bedre liv.

Kvalitetssikret undervisning

Vi stræber efter at sikre, at din undervisning er af høj kvalitet, så du kan blive en kompetent og professionel psykoterapeut. Derfor får du undervisere med mange års erfaring inden for psykoterapi og undervisning. Og det gælder for alle vores psykoterapeutiske uddannelser, overbygninger, efteruddannelser og grundforløbet i personlig udviklingUnderviserne bygger undervisningen på metoder, der allerede har vist sig at være effektive og lærerige. Derudover holder underviserne sig opdateret og bidrager til den nyeste forskning inden for bl.a. psykoterapi og pædagogisk psykologi med faglige udgivelser. Nye metoder bliver inddraget i undervisningen, når det giver faglig mening – for at give dig den bedste uddannelse. På den måde forbliver undervisningen faglig relevant for dig som studerende.

 

Ro til fordybelse og bearbejdning i din uddannelse

Med Velling kollers helt unikke rammer kan vi tilbyde dig en særlig mulighed for fordybelse både fagligt, personligt og mentalt i dine uddannelsesmodul med fuld forplejning. Det kalder vi internater. Med et internat bor du på Velling Koller. På den måde skal du ikke afbryde din terapeutiske læringsproces, men kan dykke ind i dit eget eventyrlige univers og samtidig udvide dine horisonter – langt væk fra hverdagens gøremål. Undervejs kan du nyde udsigten over det unikke naturområde og følge årstidernes skiftende farver og forandringer. Præcis som du kan observere din egen udviklingsproces og med tiden se dig selv og din verden i nye farver og et klarere lys.

Du kan begynde din personlige og faglige rejse lige her.

 

Velling Koller – et ægte eventyr

På Velling Koller har vi fundet de helt rigtige rammer til at tilbyde dig uddannelser og personlig udvikling, og vores valg var ikke til diskussion. Stedet emmer af ro, sanselighed og eventyrlig charme takket være sin helt særlige historie og naturskønne omgivelser. På Velling Koller er vi omgivet af store stærke smukke træer. Med vores rødder solidt forankret i den sunde jyske muld, har vi et vigtigt fundament på plads: rammerne for din personlige udvikling og læringsrejse.

Meget mere end bare et uddannelsessted

For over 100 år siden blev Velling Koller opdaget af en fotograf, der (ligesom os) forelskede sig i det smukke landskab med åbne vidder og en fantastisk udsigt. Således blev stedet senere omdannet til en fortryllende eventyrhave fyldt med oplevelser direkte fra H.C. Andersens og Brødrene Grimms eventyr. Eventyrhaven blev en stor succes, og i 1962 var det kun Tivoli i København, som kunne matche eventyrhaven på Velling Kollers besøgstal.
I dag er der kun få levn og små eventyrlige detaljer tilbage fra eventyrhaven. Men historien er tydeligt til stede, og man kan stadig føle sig omsluttet af en magisk boble på Velling Koller. Det er en tidslomme, langt væk fra hverdagens travlhed, hvor der er plads til fordybelse og forankring. På alle måder er Velling Koller derfor meget mere end blot et uddannelsessted. Historien, ånden, energien og magien lever videre i alt, hvad der sker her. Fortid, nutid og fremtid smelter sammen med de utrolige omgivelser, hvor du kan mærke historiens vingesus i træernes blade.

Oplev selv eventyrlige Velling Koller ved at finde din uddannelse eller grundforløb her.

 

Grundlæggerne af instituttet

Instituttet blev grundlagt i 2014 af Karin Gyltner, Bodil Dahl, Peter Wittenborg, Torben Thaulow, Annette Hansen og Kai Andersen.
Karin, Bodil, Peter og Torben har mange års erfaring inden for undervisning i psykoterapi, mens Annette og Kai har omfattende erfaring med at drive og administrere virksomheder. Desuden har Annette erfaring med kurser inden for psykoterapi, og Kai er uddannet psykoterapeut MPF.

 

Vil du høre mere?

Overvejer du et psykoterapeutisk grundforløb, uddannelsen som certificeret psykoterapeut, efteruddannelse eller overbygning, men har spørgsmål? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 25 15 38 58 eller skrive en mail til adm@psud.dk

Kom også gerne og oplev Uddannelsescenter Velling Koller, så du kan mærke, om vi er det rigtige valg for dig. Du får en personlig rundvisning, hvor vi svarer på alle dine spørgsmål samt fortæller om stedet og uddannelserne. Kontakt os, så finder vi en dato, der passer i din kalender.

Følg os på Facebook og LinkedIn

Hold dig opdateret og få senest nyt om uddannelser og kurser fra Uddannelsescenter Velling Koller.