Ledelse og Administration

Mød ledelsen og administrationen på Uddannelsescenter Velling Koller her.

Kai Andersen

Kai Andersen

Adm. Direktør

Kai er initiativtager til Uddannelsescenter Velling Koller A/S og har det overordnede ansvar for de aktiviteter, der foregår i virksomheden. Det indebærer alt fra det helt lavpraktiske på stedet og under uddannelserne til større overordnede beslutninger, der kræves i driften af instituttet.

Annette Mølholm Hansen

Annette Mølholm Hansen

Administration og Økonomiansvarlig

 Annette tager sig af de administrative opgaver og styrer økonomien. Det er hos hende du kan henvende dig, hvis du har spørgsmål til tilmelding eller har brug for en afdragsordning, Du kan oftest finde hende på kontoret på Velling Koller eller komme i kontakt med hende på vores telefonnr. eller mail.

Vil du høre mere?

Overvejer du et psykoterapeutisk grundforløb, uddannelsen som certificeret psykoterapeut, efteruddannelse eller overbygning, men har spørgsmål? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 25 15 38 58 eller skrive en mail til adm@psud.dk

Kom også gerne og oplev Uddannelsescenter Velling Koller, så du kan mærke, om vi er det rigtige valg for dig. Du får en personlig rundvisning, hvor vi svarer på alle dine spørgsmål samt fortæller om stedet og uddannelserne. Kontakt os, så finder vi en dato, der passer i din kalender.

Følg os på Facebook og LinkedIn

Hold dig opdateret og få senest nyt om uddannelser og kurser fra Uddannelsescenter Velling Koller.