Ledelse og Administration

Mød ledelsen og administrationen på Uddannelsescenter Velling Koller her.

Kai Andersen

Kai Andersen

Adm. Direktør

Kai er initiativtager til Uddannelsescenter Velling Koller A/S og har det overordnede ansvar for de aktiviteter, der foregår i virksomheden. Det indebærer alt fra det helt lavpraktiske på stedet og under kurserne til større overordnede beslutninger, der kræves i driften af instituttet.

Annette Mølholm Hansen

Annette Mølholm Hansen

Administration og Økonomiansvarlig

 Annette tager sig af de administrative opgaver og styrer økonomien. Det er hos hende du kan henvende dig, hvis du har spørgsmål til tilmelding eller har brug for en afdragsordning, Du kan oftest finde hende på kontoret på Velling Koller eller komme i kontakt med hende på vores telefonnr. eller mail.

Vil du gerne høre mere?

Overvejer du psykoterapeutisk grundforløb, uddannelsen som certificeret psykoterapeut, efteruddannelse eller overbygning, og gerne vil høre mere? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 25 15 38 58 eller skrive en mail til adm@psud.dk

Vi har ikke planlagt flere infomøder i år, men følg med her på siden, hvor du får besked, så snart datoerne for infomøder i 2024 er fastlagt. Du har selvfølgelig altid mulighed for at komme ud og opleve Uddannelsescenter Velling Koller alligevel, hvor vi gerne fortæller om stedet og uddannelserne. Kontakt os, så finder vi en dato, der passer i din kalender.

Følg os på Facebook og LinkedIn

Hold dig opdateret og få senest nyt om uddannelser og kurser fra Uddannelsescenter Velling Koller.